Vi är Aluwave!

Aluwave ligger I framkant vad gäller skräddarsydda belysningslösningar. Med ett omfattande designbibliotek, tre moderna produktionsanläggningar och ett fantastiskt globalt distributionsnätverk är vi välpositionerade att leverera komplexa belysningslösningar till OEM, grossist- och distributionsledet.

Vad vi gör

Vi är producent och produktutvecklingspartner med fokus på skräddarsydda belysningslösningar och private label affären. Elektronik, mekanik, design, produktion & distribution – vi gör allt.

Våra produktområden kan delas in i LED moduler & elektroniska komponenter, semi-tillverkade produkter samt kompletta armaturer. Vi tar ofta rollen som produktutvecklingspartner i våra kunders projekt.

För vem gör vi det

Våra kunder är i huvudsak välkända belysningsföretag och grossister inom segmenten Industri, Office, Retail & Hospitality. Aluwave har även kunder inom niche segment som Automotive, Foto/Video, Hortikultur & UV LED.

Att vara nära marknaden är ett vinnande recept

Utveckling & produktion in-house och huvudkontor nära våra kunder och nyckelmarknader är en kärnstrategi. Det hjälper oss att skapa långsiktiga relationer i nära dialog genom kundprojekten, understött av den flexibilitet som lokal produktion och leverans ger.

Det innebär vidare att Aluwave konsekvent och tillförlitligt kan leverera hög kvalitet, korta ledtider och flexibilitet, som ofta är nödvändigt i olika stadier i komplexa belysningsprojekt.

Powering the global lighting industry.

We are leaders in designing and producing customized lighting solutions. We are aluwave.

Beskriv ditt ärende så hör vi av oss!